Deprecated: Required parameter $endpoint follows optional parameter $args in /customers/c/0/5/btcns.nl/httpd.www/wp-content/plugins/breadcrumb-navxt/class.bcn_rest_controller.php on line 64 Bitcoin passeert de 11.000 dollar - BTCNS - bitcoins voor iedereen / Cryptocurrency /Bitcoins, Ethereum, Lumen, OmiseGo, Dash en meer

Bitcoin passeert de 11.000 dollar

De Bitcoin heeft deze week de 11.000 aangetikt en enkele dagen laten zakte deze weer met ca 25%! En twee dagen later is hij weer terug! Waar gaan we naartoe? .

 

Veel traders zagen hun vermogen in enkele dagen enorm stijgen. Ook de altcoins doen het goed deze dagen. Wat wij nu zien is dat veel traders overstappen naar de altcoins zoals bijvoorbeeld de Bitcoincash. Als we de berichten mogen geloven is de alternatieve coin die het verschil gaat maken. Maar ook deBitcoin zelf blijft enorm populair! Heb je nog geen bitcoin? en wil je weten hoe je ook nu nog kan instappen bekijk dan deze pagina voor het bitcoin stappenplan.

error: Content is protected !!