Deprecated: Required parameter $endpoint follows optional parameter $args in /customers/c/0/5/btcns.nl/httpd.www/wp-content/plugins/breadcrumb-navxt/class.bcn_rest_controller.php on line 64 Bitcoin Cash - de rivaal van Bitcoin! Wie gaat winnen? - BTCNS - bitcoins voor iedereen / Cryptocurrency /Bitcoins, Ethereum, Lumen, OmiseGo, Dash en meer

Bitcoin Cash – de rivaal van Bitcoin! Wie gaat winnen?

Bitcoin Cash
Bitcoin Cash

Voor degenen die het niet wisten, Bitcoin Cash werd geboren uit een Bitcoin-vork, op 1 augustus 2017, met als doel een alternatieve oplossing te creëren voor het schaalbaarheidsprobleem van het bitcoin-netwerk,

dat een van de meest besproken factoren is als het komt voor cryptocurrencies.

Bitcoin Cash

De problemen die zich bij BTC voordeden waren het gevolg van een exponentiële stijging van de provisies die tijdens transacties werden betaald en de tijd die nodig was om een ​​transactie te bevestigen die buitensporig is geworden.

Bitcoin Cash is daarom als oplossing voor deze problemen naar voren gekomen door de maximale grootte van een enkel blok te verhogen tot 8mb (tegen 1mb BTC) en de waarde van Emergency Difficulty Adjustment (EDA) te wijzigen, waardoor het algoritme van de moeilijkheid sneller wordt aangepast dan BTC .

De oprichting van Bitcoin Cash bleef echter niet onopgemerkt en creëerde een nog diepgaander verdeling in de Bitcoin-gemeenschap, waar er uiteenlopende meningen waren over de oplossingen die moesten worden geïmplementeerd om het bitcoin-schaalbaarheidsprobleem op te lossen.

Er zijn verschillende Bitcoin Cash-supporters, voornamelijk mijnwerkers en ondernemers:

Bitmain bijvoorbeeld, het grootste Bitcoin-mijnbedrijf ter wereld, met een aandeel van 23% in de totale hashkracht van Bitcoin. En Roger Ver, CEO van Bitcoin, genaamd “Bitcoin Jesus” voor zijn rol als Bitcoin-promotor sinds de vroege jaren, en nu een belangrijke supporter van de Bitcoin Cash-beweging.

Roger VerDeze verschillen hebben zeker invloed gehad op de markt, die de afgelopen dagen schommelingen heeft gezien die investeerders van over de hele wereld hebben geknoeid.

De derde valuta qua marktkapitalisatie ligt nu boven de $ 1180, met een lichte stijging van ongeveer 1% in de afgelopen 24 uur, maar met een daling ten opzichte van de laatste paar dagen, toen de valuta $ 1856 bereikte.

De grote schommelingen deden zich voor na de plotselinge beslissing om een ​​software-implementatie te annuleren, genaamd Segwit2, die de omvang van een bitcoin-blok zou vergroten. Degenen die deze software-implementatie ondersteunden, gewoon 2X genaamd, hebben zojuist fondsen en mijnbouwcapaciteit overgedragen aan Bitcoin Cash, wat resulteerde in een exponentiële toename van het transactievolume en een drastische vermindering van de marktwaarde van BTC.

Het debat tussen de twee versies van Bitcoin is nog steeds erg open. Sommige Bitcoin Cash-donateurs vermelden graag het originele Bitcoin-witboek van Satoshi Nakamoto, waarin staat dat Bitcoin een wereldwijd betalingssysteem is en geen eenvoudige winkel met waarde. Terwijl BTC-supporters Bitcoin Cash beschouwen als een van de vele alternatieve munten op de markt.

We weten nog niet welke van de twee versies van Bitcoin zal zegevieren.

Als we alleen de wereldwijde interesse van beleggers in de gaten houden, is BTC nog steeds de marktleider, met een dominantie van 56%. Maar als we ons moeten houden aan de oorspronkelijke definitie van Bitcoin, als een peer-to-peer elektronisch cashsysteem dat geen tussenpersonen vereist, heeft Bitcoin Cash zeker meer mogelijkheden om de leider te worden.

We zullen zien, de markt zal beslissen

Bron: IQoptions

 

 

error: Content is protected !!