Deprecated: Required parameter $endpoint follows optional parameter $args in /customers/c/0/5/btcns.nl/httpd.www/wp-content/plugins/breadcrumb-navxt/class.bcn_rest_controller.php on line 64 Waarom je niet in bitcoins moet stappen - BTCNS - bitcoins voor iedereen / Cryptocurrency /Bitcoins, Ethereum, Lumen, OmiseGo, Dash en meer

Waarom je niet in bitcoins moet stappen

Man verliest Bitcoin
Man verliest Bitcoin

Bitcoin is enorm gestegen vanaf de zomer van 1000 naar 2000 naar 5000 naar 10000 en nu naar 20.000! Het is niet normaal! maar waarom moet je niet instappen? Nou het kan natuurlijk een bubbel zijn en je kan al je geld verliezen! Dus pas goed op met wat je doet en zet alleen geld in wat je echt kan missen.

Had je deze zomer voor 10.000euro zon 100 bitcoins gekocht dan had je nu zo’n 2.000.000 euro! Een aardig rendement dus. Maar als je nu wil instappen bij een Bitcoin waarde van ongeveer 20.000 dan moet je wel lef hebben. Wij van BTCNS vinden dat het instappen in Bitcoins nu wel erg riskant gaat worden en houden ze voorlopig vast. Maar wie zijn wij? Er zijn mensen die denken dat deze Bitcoin naar de miljoen kan schieten. Maar er zijn er ook die zeggen dat het een grote bel is die gaat klappen?

 

Er zijn mensen die denken dat de bitcoin naar een miljoen kan schieten.

Het is lastig te zeggen of je nu wel of niet in Bitcoins moet stappen. Het is een keuze die een ieder voor zich moet maken. Wil je in het klein beginnen en toch wat aan bitcoins en tokens kopen probeer dan eens coinbase. Dit is een website waar je eenvoudig en veilig je coins kopen en bewaren. Al voor 10Euro kan je starten. Mooie is als je via deze link je eerste bitcoins koopt ontvang je gratis 10Dollar aan bitcoins! Het is heel eenvoudig en snel

error: Content is protected !!