Deprecated: Required parameter $endpoint follows optional parameter $args in /customers/c/0/5/btcns.nl/httpd.www/wp-content/plugins/breadcrumb-navxt/class.bcn_rest_controller.php on line 64 Litecoin LTC - BTCNS - bitcoins voor iedereen / Cryptocurrency /Bitcoins, Ethereum, Lumen, OmiseGo, Dash en meer

Litecoin LTC

LITECOIN

Litecoin LTC – biedt snellere transactiebevestigingen (gemiddeld 2,5 minuten) en maakt gebruik van een op geheugen gebaseerd, op scrypt gebaseerd mining-proof-of-werk-algoritme om de reguliere computers en GPU’s te targeten die de meeste mensen al hebben – wat de belangrijkste verschillen zijn met Bitcoin. Het Litecoin-netwerk zal naar verwachting 84 miljoen valutaeenheden produceren met een halvering van de beloning elke vier jaar, net als bitcoin. De munt is gemaakt door een Google-medewerker, Charles Lee. Litecoin staat op de tweede plaats bij Bitcoin en heeft vele klonen voortgebracht, maar het heeft een solide basis van ondersteuning en toegewijd ontwikkelingsteam.

Het Litecoin-project wordt momenteel onderhouden door een kerngroep van zes softwareontwikkelaars, geleid door Charles Lee, met een grote community die groeit in ondersteuning.

In mei 2017 werd Litecoin de eerste van de top 5 (door Market Cap) cryptocurrencies om de SegWit-schaaloplossing te implementeren. Later in mei van hetzelfde jaar werd de eerste Lightning Network-transactie voltooid via litecoin, waarbij 0,00000001 LTC in minder dan een seconde van Z├╝rich naar San Francisco werd overgebracht.

Bitcoin Cash kan je kopen via exchanges zoals bijvoorbeeld HitBTC, Etorro etc

error: Content is protected !!