Deprecated: Required parameter $endpoint follows optional parameter $args in /customers/c/0/5/btcns.nl/httpd.www/wp-content/plugins/breadcrumb-navxt/class.bcn_rest_controller.php on line 64 Dash - DigitalCash - BTCNS - bitcoins voor iedereen / Cryptocurrency /Bitcoins, Ethereum, Lumen, OmiseGo, Dash en meer

Dash – DigitalCash

DASH

DigitalCash (DASH) maakt gebruik van een nieuwe aanpak voor hashing-algoritmen met ketting, met veel nieuwe wetenschappelijke hashing-algoritmen voor de proof-of-work. DASH streeft ernaar de eerste privacygecentrische cryptografische valuta te zijn met volledig gecodeerde transacties en anonieme bloktransacties, deze functie wordt PrivateSend genoemd en is te vinden op de officiƫle Dashcore-portemonnee.

PrivateSend mengt uw DASH-munten met andere gebruikers die deze functie op dat moment ook gebruiken, waardoor uw transacties niet meer te traceren zijn.

Gebruikers kunnen ook DigitalCash-voordelen verdienen door een hoofdknooppunt te hosten om de Blockchain te behouden. Je moet een saldo van minimaal 1000 DASH hebben om een Dash-hoofdknooppunt te hosten, dit onderpand is vereist om 51% aanvallen op het netwerk te voorkomen.

DASH kan je kopen via exchanges zoals bijvoorbeeld HitBTC, Etorro etc

error: Content is protected !!